Lihtne kapsahautis

Kapsahautise tegemiseks läheb vaja:

  • Peakapsas 600-700g
  • 1 suurem porgand
  • Kodune hakkliha 250-300g
  • 1 keskmine sibul
  • Praadimiseks oliivõli
  • Maitseaineid: sool ja pipar

Valmista kapsahautis

Nipp: Natuke ülesoolatud hakkliha laseb kapsal üleliigse soola endasse imada.

midagihingele.planet.ee – Heiki ema nipp
  1. Valmista ette köögiviljad: haki kapsas, porgand ja sibul tükkideks.
  2. Aja keema potis umbes 300 ml vett ja pane hakitud kapsas potti.
  3. Jäta kapsas hauduma kaane alla keskmise kuumusega.
  4. Kuumuta pannil oliivõli ja pane sibulad pannile.
  5. Oota kuni sibulad hakkavad särisema ja lisa pannile porgandid.
  6. Prae porgandid koos sibulatega kuldpruuniks ja lisa hakkliha.
  7. Maitsesta hakkliha rohkema soola ja vähese pipraga ning prae pruuniks.
  8. Kui hakkliha köögiviljadega on valmis vala segu kapsaga ühte potti ja sega läbi.
  9. Hauta kuni kapsas on kerge krõmpsuga ja tõsta kuumalt raualt ära.
  10. Lase maitsetel ühtlustuda 10-15 minutit.

Serveeri kapsahautist koos keedukartuliga. 🙂

midagihingele.planet.ee soovitab.